Bas carwash team

Auto detailing Breda

Auto detailing is meer dan gewoon schoonmaken; het is een nauwkeurig proces om je auto in topconditie te houden. Bij Bas Carwash Team in omgeving Breda begrijpen we dit en pakken we het aan met zorg en aandacht. Onze aanpak in auto detailing bestaat uit drie delen: reinigen, herstellen en beschermen. Elk deel draagt bij aan het behoud van je auto’s uitstraling en waarde. Hier leggen we uit hoe we dit doen en wat het voor jou als klant betekent. 

Verwijderen krassen auto met een polijstbeurt

Reinigen en herstellen

Een grondige reiniging is het startpunt van elke auto detailing. Bij Bas Carwash Team zorgen we ervoor dat zowel het interieur als het exterieur van je auto minutieus wordt schoongemaakt. Vuil, vlekken en geuren in het interieur pakken we aan, en voor de buitenkant gebruiken we gespecialiseerde methoden om vuil en aanslag te verwijderen.

Na de reiniging is het tijd voor het herstellen van de lak. Dagelijkse blootstelling aan elementen kan je lak dof maken. Onze polijstbehandelingen, die we in meerdere stappen uitvoeren, brengen de glans terug en verminderen kleine krasjes. Hiermee krijgt je auto weer een frisse en verzorgde uitstraling.

Auto detailing Breda - Beschermen

Het beschermen van je auto na het reinigen en herstellen is een slimme zet om de netheid en uitstraling langer te behouden. Bij Bas Carwash Team brengen we een keramische coating aan na de reiniging en lakcorrectie. Deze N-XTC Quartz Coating zorgt voor extra glans en biedt bescherming tegen elementen zoals UV-stralen en vuil.

Met een keramische coating blijft je auto langer schoon en zijn kleine krasjes minder een probleem. Het is een praktische manier om je auto te verzorgen en zijn uitstraling voor langere tijd te behouden. Bas Carwash Team zorgt ervoor dat je auto niet alleen nu schittert, maar ook in de toekomst zijn goede looks behoudt.

Keramische Coating Aangebracht Op Een Doekje