Bas carwash team

Cardetailing

Cardetailing is een zorgvuldig proces om je auto er op zijn best uit te laten zien en te houden. Bij Bas Carwash Team nemen we deze taak serieus en zorgen we met onze vakkundige aanpak voor opmerkelijke resultaten. Ons team in Breda is gespecialiseerd in cardetailing en behandelt elke auto met de grootste zorg. Bij ons betekent cardetailing niet alleen een oppervlakkige schoonmaak; het is een uitgebreide service waarbij we reinigen, herstellen en beschermen. Elke stap draagt bij aan het behoud van de schoonheid en waarde van je voertuig. Lees verder op deze pagina voor meer informatie over wat cardetailing precies inhoudt en hoe je als klant profiteert van onze expertise.

Foto van interieur Porsche. Schoongemaakte auto

Reinigen en herstellen van uw voertuig

Het reinigen en herstellen van je auto is een essentieel onderdeel van cardetailing. Bij Bas Carwash Team beginnen we met een diepgaande reiniging, zowel van het interieur als het exterieur. We verwijderen vuil, vlekken en geurtjes van binnen en pakken aan de buitenkant alles aan, van straatvuil tot milieuaanslag.

Zodra je auto schoon is, gaan we verder met het herstellen van de lak. Onze meerstaps polijstbehandelingen zijn speciaal ontworpen om de glans van de lak te herstellen en kleine imperfecties, zoals krasjes en doffe plekken, te verminderen. Dit zorgt ervoor dat je auto er niet alleen schoon, maar ook vernieuwd uitziet. Dit proces van reinigen en herstellen is een cruciaal aspect van cardetailing, waarbij we de kwaliteit en uitstraling van je auto significant verbeteren.

Cardetailing - Beschermen van uw auto

De volgende stap in cardetailing is het beschermen van je auto, en dit is waar onze keramische coatings een rol spelen. Bij Bas Carwash Team brengen we deze N-XTC Quartz Coatings aan nadat je auto grondig is gereinigd en de lak is hersteld. Een keramische coating is een speciale beschermende laag die niet alleen zorgt voor een ultieme glans, maar ook langdurige bescherming biedt tegen externe factoren zoals UV-straling, chemische vervuiling en water.

Deze coating maakt je auto niet alleen glanzender, maar ook gemakkelijker te onderhouden, omdat vuil en water minder snel hechten. Het is een slimme investering om de kwaliteit en uitstraling van je auto te behouden na het cardetailing proces. Bij Bas Carwash Team zorgen we ervoor dat je auto na de behandeling niet alleen mooi is, maar ook beschermd is tegen de elementen.

Schoonmaken ledere autostoelen