Bas carwash team

Contact

Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Contactgegevens

KVK 52450457

Openingstijden:

Ma: 08:00 – 21:00

Di:  08:00 – 21:00

Wo: 08:00 – 21:00

Do: 09:00 – 21:00

Vrij: 08:00 – 21:00

Za: 08:00 – 21:00

Zo: gesloten

Contactformulier

Voor- en achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Merk en type auto
Kenteken
Vraag of opmerking *

Veelgestelde vragen

Stoom is de meest efficiënte, grondige en milieuvriendelijke manier van reinigen voor het interieur en exterieur van uw auto.
Zodra het droge stoom uw autolak, kunststoffen, metalen, stoofen, tapijten ,vinyl, leder etc. raakt dan gaan er 3 processen in werking:

1. Is het wegblazen van vervuiling wat op de materialen ligt

2. Is het openen van de poriën van het materiaal waardoor vastzittend vuil loskomt van het materiaal

3. De vervuiling uit de poriën van het materiaal wordt weggeblazen en overige residu is met een microvezeldoek eenvoudig te verwijderen.

 

Met onze Tornador installatie maken wij gebruik van kleine vuilvreters aangedreven door 9,2 bar perslucht die roterend geconcentreerd ingezet kunnen worden. Deze techniek is zeer efficiënt en grondig in te zetten op stoffen, tapijten en alle andere interieur delen. Effectief op zand, fijnstof en hard vuil, haren. Kieren en naden kunnen met grote nauwkeurigheid gereinigd worden. Deze techniek wordt veelal ingezet voordat een interieur uitgezogen wordt omdat al het vuil tot diep in de stoffen, tapijten, naden en kieren al verwijdert zijn en los bovenop liggen. 

 

Je hebt stofzuigers en stofzuigers. Onze Festtool stofzuigers hebben een hoge volume zuigkracht. Dat heeft als voordeel dat ze niet gericht zijn op grote hoeveelheden opzuigen maar op de kracht van het zuigen. Dit gecombineerd met de schoonmaakpistolen op lucht brengt een extreem diep gereinigd oppervlak als resultaat.

De chemicaliën die gebruikt worden op uw auto hebben wij met 90% teruggebracht doordat er vooral gewerkt wordt met droog stoom, perslucht, hoge volume stofzuigers en kwasten en borstels. Dit heeft als voordeel dat uw auto zo min mogelijk wordt blootgesteld aan chemicaliën terwijl de kwaliteit van de reiniging vele malen hoger is. Chemicaliën hoeven slechts toegepast te worden bij extreme vervuilingen waarbij vastzittende vetten, bacteriën, boomhars, teer, remstof, ijzerdeeltjes etc. op of in uw auto zitten. Deze zijn veelal zuur vrij. Ook op dit gebied zijn er merken en producten op de markt gekomen die gericht zijn op de waarde van de auto in plaats van alleen de efficiëntie van de reiniging. Deze zijn over het algemeen een stuk duurder maar de kwaliteit en veiligheid voor uw auto staat daarin dan altijd op de 1e plaats.

Car Detailing houdt in dat dat er op detail aan uw auto gewerkt wordt. Zowel exterieur als interieur wordt diep gereinigd, waar mogelijk gecorrigeerd op imperfecties. Daar bovenop worden er continue technieken ontwikkeld om uw auto verder te bewerken waar de fabriek is opgehouden. Algeheel betekent Car Detailing het terugbrengen naar nieuwstaat en vaak het niveau boven fabrieksstaat brengen. Auto poetsen is ontstaan doordat Car Detailers doorkregen dat consumenten steeds meer interesse kregen in Car Detailing omdat het de auto echt mooier maakt. Maar dit werd door veel consumenten toch als duur ervaren. Sommige car detailers sprongen daarop in om zich te fixeren op wat de klant ziet in plaats van wat het werkelijk is. Hierdoor nam hun tijd en materiaal gebruik drastisch af en kon er goedkoop gewerkt worden om toch voor het oog een hele mooie auto aan de klant te leveren. Dit komt bijvoorbeeld tot stand door het gebruik van olie-gebaseerde producten met als hoofdingrediënt petroleum achtige oliën. Alles waar je olie op smeert zal schoon en glanzend overkomen, maar schoon en gecorrigeerd is het in werkelijkheid niet. De resultaten zullen binnen 2-4 weken niet meer zichtbaar zijn. Veel ook bekende merken verkopen professionele producten op basis van petroleum-gebaseerde ingrediënten omdat de vraag steeds hoger werd door de Car Detailing wereld, al staan ze er vaak niet achter.

Auto conditionering is daarop het antwoord! Elke auto poetser noemt zich een Car Detailer, sommige weten ook niet beter dan dat wat ze doen ook echt Car Detailing is. Het is in werkelijkheid auto poetsen, het even mooi maken. Auto conditionering is de nieuwe naam voor Car Detailing aan het worden zoals de huidige ontwikkeling er nu uitziet.

De professionele Car Detailers willen weer onderscheiden worden van de auto poetsers. Werkelijke kwaliteit en geen camouflerende technieken.  

U vindt een uitgebreid overzicht van onze tarieven op deze pagina.