Bas carwash team

Behandelingen exterieur

Wilt u uw auto laten schoonmaken? Met onze exterieurbehandeling voorzien wij de buitenkant van uw auto van een diepe reiniging en wassen wij deze volledig.

Door uw auto professioneel te laten poetsen, wordt er tot op de detail aan uw auto gewerkt. Bovendien worden er continue technieken ontwikkeld om uw auto verder te bewerken waar de fabriek is opgehouden.

We begrijpen het belang van een glanzend en schoon exterieur voor uw auto. Wij zetten ons volledig in om met onze professionele reinigingsmethoden uw auto er weer als nieuw uit te laten zien. Kies voor de ongeëvenaarde expertise en kwaliteit van ons team om uw auto de zorg en aandacht te geven die het verdient.

Reinigen exterieur auto, wielen reinigen met hogedrukspuit

Exterieurreiniging basis

Met de BCT exterieurbehandeling gaat uw auto als nieuw de deur uit. Deze behandeling bestaat uit:

Exterieurreiniging plus

Bent u opzoek naar een extra uitgebreide behandeling? Dan kunt u bij ons terecht voor de BCT exterieurbehandeling plus. Hierbij worden circa 80% van alle waskrassen, swirls en hologrammen verwijderd middels 2-stapspolijsten en worden uw velgen behandeld en verzegeld met onze X-treme reiniging.

Deze behandeling bestaat uit:

Bas Car Wash Team Bezig met polijsten auto
Keramische Coating Aangebracht Op Een Doekje

Optionele extra's

Naast het laten behandelen van uw exterieur met bovenstaande opties, kunt u de onderstaande extra’s toevoegen aan uw behandeling. Neem contact met ons op en ontvang direct uw prijs.